Peter Törnqvist

Peter Törnqvist

"Skepparlogg"

Vackraste utsikten på jobbet ? Här, på någon fartygsbrygga finns jag allt som oftast. På "bloggen" får du en liten sjöglimt - hälsa på vet´ja! Slå en pling så ses vi på skärgårdshavet.

Mars 2017

I verkstanPosted by Peter Törnqvist Fri, March 10, 2017 02:23:27
Pust! Det tog sin lilla tid att motivera sig till en ny hemside-sittning! Men nu så har det hänt iaf. Jippieye! Jag finns i verkstan långa dagar och i flitens sken V 11, 12, 13 och 14.
Sommarens skepparuppdrag inte spikade - flera grymt lockande alternativ som jag just nu tar ställning till. Men Stockholm blir det, bokningar från maj och framåt får längre löptider i verkstan iom veckor till sjöss.!
Just nu tar jag mig an en Selmer-tenor S(B)A -50 med smått lyriska förväntningar. Eget instrument som bör finnas till försäljning i början av april. Hör av dig om du vill vara med och testa den.

smiley
Lite av vinterns vyer på vattnet, sprintskidor från bryggfönstret på M/S Angantyr, Strömmadag med skönheterna M/S Gustavsberg VII, M/S Östanå I, Iskänsla ombord på M/S Enköping och så kapten Peter.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.